Aprilia Friss Motor 

AZ AUSTINI MOTOGP FORDULÓJÁN DEBEbütál AZ APRILIA RSV4 ELSŐ LEGENDÁS GYŐZELEMÉT ÜNNEPELŐ KÜLÖNLEGES KIADÁS

VISSZAÉRT MAX BIAGGI ELSŐ BRNÓI GYŐZELEMÉNEK IKONIKUS MÁJÁJA, A GYŐZELEM, AMELY EGY TÖRTÉNELMI SPORTTÖRTÉNET KEZDETÉT JELENTI, EGY HÉT VILÁGCÍMET, 44 GYŐZELEMET ÉS 102 PODIUMOT ÁLLÓ ABSZOLÚT URALOMBA.

2009. július 26-án Max Biaggi a brnói pályán megszerezte az Aprilia RSV4 első felejthetetlen győzelmét a Superbike világbajnokságon . Akkor még senki sem tudhatta, de ez volt az első epizód egy legendássá vált történetnek. Ez volt az egyik leggyőzelemesebb történet egyetlen modell számára a világ legfontosabb gyári származékos bajnokságán, hét világbajnoki címből (3 versenyző és 4 gyártó), 44 győzelemből és 102 dobogóból álló rendkívüli gyűjteményével .

Ma az Aprilia a márka történelmi napját ünnepli azzal, hogy visszahozza az RSV4 látványos sportos bemutatkozását szimbolizáló ikonikus festést a V4 sorozat megkoronázó ékkövére: a szuperbike RSV4 Factoryra és a hipermeztelen Tuono V4 Factoryra . Ebben a speciális változatban az RSV4 Factory és a Tuono V4 Factory is alapfelszereltséghez tartozik karbon első fék légbeömlőkkel és karbon első sárvédővel . A modell progresszív számozása megjelenik az üzemanyagtartályon.

Így születik meg az SE-09 SBK különleges számozott kiadás , amelyet először a MotoGP Amerikai Nagydíj hétvégéjén mutattak be a texasi Austinban.
Az Aprilia Racing gyári versenyzői, Aleix Espargaró és Maverick Viñales , akik jelenleg a legjobb motoros-világbajnokság főszereplői, a Noale-i RS-GP prototípusok mellett, az RSV4 Factory és a Tuono V4 Factory névre keresztelték ezt az új, izgalmas és hangulatos változatot. .

Az Aprilia V4 Factory SE-09 SBK gépek a fekete színnel dominált festésükkel tűnnek ki a jellegzetes piros-fehér díszítéssel a felső burkolaton, a fülön, az üzemanyagtartályon és a farok burkolatán , pontosan úgy, mint az RSV4, amely ámulatba ejtette a világot a debütáláskor. a WSBK szakasz. Lineáris egyszerűségében összetéveszthetetlen keverék, amely a Noale-i márkát és annak legendás sporttörténelmét minden motorkerékpár-rajongó eszébe juttatja.

Related posts